#

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ РОЗА - най-старият афродизиак на света

Още от древни времена жените са се опитвали да опитомят сексуалността - Римлянките са взимали вана с розови цветове преди интимен контакт, а древните Гърци са хвърляли розови листенца на сватбите си като символ на любовта между младоженците. И до ден днешен сме свидетели (и участници) в разнообразните иновации в методите и "триковете" за съблазън. 

Розовото масло обаче, освен най-старият, вече научно доказано, остава и един от най-ефективните натурални афродизиаци. То има свойството да регулира женските хормони и да предразполага както духа, така и тялото на нежния пол. Маслото от Роза Дамасцена стимулира периферното кръвообръщение, което подобрява сетивността на кожата и интимните органи. В комбинация с чисто психологическото усещане за удоволствие от благоуханието на роза, ефектът на афродизиак се усилва. 

Балсамът за тяло Elfeya Rosy Cozy, обогатен с чисто етерично масло от Роза Дамасцена, е идеален както за ежедневна грижа за чувствиетлна кожа, така и за ароматерапия масажи. Насладете му се и използвайте внимателно ;)