Kiss and Tell грижа за устни

KISS AND TELL

БАЛСАМ ЗА УСТНИ С АРОМАТ НА ГРЕЙПФРУТ И ЕВКАЛИПТ

Балсамът за устни KISS AND TELL е подходящ за ежедневна употреба, както и при силно напукани и сухи устни. Обогатен с чист пчелен восък, той създава защитен филм върху устните и по този начин им позволява да възстановят естествената си хидратация и мекота. Пчелният восък е богат на витамини и антиоксиданти. Той има антибактериална и защитна функция, което го прави незаменима част от грижата за устните.

Ботаническите масла в KISS AND TELL подхранват кожата и създават усещане за комфорт при нанасяне, без ефект на слепване на устните. Цитрусовият аромат на грейпфрут придава апетитност, а евкалиптът освежава и охлажда устните. Нанасяйте при нужда и се насладете на гладки и меки устни по всяко време.


Балсам за устни с аромат на грейпфрут и евкалипт KISS AND TELL

Балсамът за устни KISS AND TELL е подходящ за ежедневна употреба, както и при силно напукани и сухи устни. Обогатен с чист пчелен восък, той създава защитен филм върху устните и по този начин им позволява да възстановят естествената си хидратация и мекота. Пчелният восък е богат на витамини и антио..

5,49 лв.

Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)
Телефон за връзка
+359 896 639 076
Пишете ни
office@elfeya.com
Фейсбук страница
Elfeya Cosmetics