За нас

За нас

Кои сме ние

Всичко, което трябва да знаете за нас

Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика за цялото тяло. Нашата козметика е базирана на ботанически и етерични масла, обогатена е с пчелен восък и не съдържа вода. Не използваме изкуствени консерванти. Elfeya Cosmetics е подходяща за всеки тип кожа, дори и чувствителна. Подхранва по естествен начин, възстановява водно-липидния баланс и защитни функции, подобрява еластичността на кожата. Предлагаме продукти с различни консистенции и формати, за да дадем възможност да изберете най-удобния за вас.

Всички продукти са с изцяло натурален състав. Не съдържат синтетични аромати, оцветители, консерванти или други активни съставки. Не са тествани на животни. Предлагаме и веган продукти.

Сериите са разработени с внимателно подбрани ароматни масла, за да превърнат ритуала грижа за кожата в истинска наслада всеки ден. Предлагаме също хипоалергенни продукти, без етерични масла, съставките на които могат да се консумират и в кулинарията – подходящи са за хора с чувствителна кожа, деца и бременни.

Можете да поръчате продуктите ни онлайн, в избрани аптеки и дрогерии, както и да прочете повече за всеки от тях и за всяка от съставките им на страницата ни. В блога ни предлагаме информация и съвети за грижата за кожата и нейните нужди в различните сезони.

За нас

История

Как започна всичко
За нас

Принципи

Важни са за нас
  • Elfeya е направена за нас и за вас – за всички, защото вярваме, че истински натуралната грижа за тялото е бъдещето на козметиката.
  • Продукти за нашите веган приятели, за най-малките, за бременни и за такива с чувствителна кожа – за всеки има правилната Elfeya.
  • Висока ефикасност, благодарение на внимателно подбраните и качествени съставки във висока концентрация.
  • Серия 100% концентрирана козметика – без вода!
  • Без консерванти (парабени или други) – козметиката ни съдържа масла с естествени консервиращи свойства, поради което не се налага да използваме други такива
  • Без излишни агресивни съставки – 100% натурален произход на активните вещества
  • Без сулфати
  • Без оцветители
За нас